afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Stel heeft megabed voor katten en honden"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Stel heeft megabed voor katten en honden

Bron: Metro. Geplaatst op 17-09-2015 om 14:38 uur.

Het is natuurlijk heerlijk om een groot bed te hebben, waarin je lekker de ruimte hebt. Reddit-gebruiker Robdogbird gaat echter wel heel ver. Hij en zijn vriendin hebben een bed van zo'n 7 vierkante meter. Enorm bed Het bed is 2 meter lang en 3,5 meter breed, maar dat komt omdat Robdogbird en zijn vriendin niet de enige twee zijn die erin moeten slapen. Ook de zeven honden en katten van het stel zijn welkom om daar 's nachts te komen liggen. De twee vinden het heerlijk om voor het slapen gaan nog even wat te knuffelen met hun huisdieren. Om iedereen daartoe de gelegenheid te geven, was wel een groot bed nodig. ,,Omdat de dieren zo gek zijn op deze plek, moeten we vier keer vaker dan normaal het beddengoed wassen”, geeft de Reddit-gebruiker toe.

Bekijk het volledige artikel op MetroGERELATEERD NIEUWS

Overig | Voor Chinees vleesfestival worden duizenden honden en katten geslacht.

Eerste pop-up restaurant voor katten en honden geopend in Amsterdam

Duitse IKEA heeft wachtruimte voor hondenSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende