afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Duitse IKEA heeft wachtruimte voor honden"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Duitse IKEA heeft wachtruimte voor honden

Bron: Metro. Geplaatst op 20-07-2015 om 13:56 uur.

Het blijkt elke zomer weer een probleem: baasjes die gaan shoppen en hun hond achterlaten in een veel te warme auto. Gevolg: veel honden moeten extra inspanning leveren om de warmte kwijt te raken. Die extra inspanning kan het hart bij dergelijke temperaturen niet verdragen en de viervoeters bezwijken. Een IKEA in Duitsland heeft echter de perfecte oplossing. twitter: https://twitter.com/debbiedoo22/status/622473562385973248 De Zweedse meubelgigant in het Duitse Keulen heeft namelijk speciale wachtruimtes voor honden ontworpen. Bij de parkeerplaatsen zijn plekken gecreeerd waar honden kunnen worden achtergelaten terwijl de baasjes de winkel in gaan. De plekken zijn uitgerust met kunstgras, waterkommen en een veilige plaats om ze vast te binden. 'Geweldig concept' Het concept is bedacht om te voorkomen dat honden een onnodige dood sterven doordat ze te lang in hete auto's worden achtergelaten. Op social media blijken klanten de 'hondenparkeerplaatsen' zeer te waarderen. „IKEA is geweldig deze zouden overal moeten zijn”, laat Sannah Fedus bijvoorbeeld weten. “ Voor zover bekend is de mogelijkheid er nog niet bij de IKEA's in Nederland. twitter: https://twitter.com/shannahfedus/status/622805254627700736

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Wachtruimte voor honden bij Duitse Ikea

Duitse ijssalon verkoopt leverworstijs voor honden

Stel heeft megabed voor katten en honden



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende