afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Hond geeft zich over bij arrestatie drugsbende"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Hond geeft zich over bij arrestatie drugsbende

Bron: Metro. Geplaatst op 07-04-2015 om 09:59 uur.

De hond van een vermeende drugsbende in Brazilië, blafte in eerste instantie van zich af toen zijn baasjes door de politie werden ontmaskerd. Toen hij zag dat zijn baasjes de agenten gehoorzaamden, gaf de hond zich echter ook over. De foto waarop dat te zien is gaat viral in Brazilië. twitter: https://twitter.com/diehimbeertonis/status/585342345962528768 Hond bij arrestatie “Agenten hielden de drugsbende al een tijdje in de gaten. Toen ze de verdachten arresteerden, ontdekten ze een aanzienlijke hoeveelheid marihuana en cocaïne en ook wapens en munitie”, aldus Filippo Valdez, woordvoerder van de politie. “Er was een mannetjeshond die blafte toen de agenten arriveerden. Toen hij zag dat zijn baasjes de agenten gehoorzaamden, ging dat over en ging de hond ook liggen”, voegde de woordvoerder eraan toe. Het voorval vond plaats in de zuid-Braziliaanse deelstaat Santa Catarina. 'Teken van onderwerping' Volgens Branie Rico, dierenpsychiater en hondentrainer, is het een teken van onderwerping. “Door zijn zachte onderbuik bloot te stellen aan een mogelijke aanvaller, laat de hond zien dat het geen problemen wil”,  vertelt hij tegenover New York Daily News. “De hond draait zijn hoofd ook weg. Het is duidelijk een slim dier. Toen hij zag dat iedereen zich overgaf, deed hij hen na.” De dealers zullen er niet zonder schade vanaf komen. De hond werd later zonder aanklacht vrijgelaten.

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Hond van drugsbende geeft zich net als baasjes over

LIEVV: Hond geeft zich over aan politie

Algemeen | Hond geeft zich over aan politie



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende