afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "LIEVV: Hond geeft zich over aan politie"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

LIEVV: Hond geeft zich over aan politie

Bron: Spits. Geplaatst op 07-04-2015 om 14:31 uur.

Een hond kan echt een onderdeel zijn van de familie en dat lijkt in het geval van deze hond van een stel gangsters zeker het geval te zijn. De Braziliaanse politie rolde de drugsbende op en de hond onderging hetzelfde lijden als zijn baasje. In eerste instantie blafde de viervoeter nog tegen het arrestatieteam. Dat sloeg al snel om toen de verdachten werden gedwongen op de grond te gaan liggen. De hond koos de zijde van zijn baasje en ging tussen de verdachten in liggen. Lees ook: Hond zit als een baas in een auto De agenten vonden het zo opvallend dat ze een foto namen van de situatie. Het plaatje en het verhaal verspreiden zich momenteel als een gek over social media.

Bekijk het volledige artikel op SpitsGERELATEERD NIEUWS

Algemeen | Hond geeft zich over aan politie

Hond geeft zich over bij arrestatie drugsbende

Hond van drugsbende geeft zich net als baasjes overSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Spits":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Spits. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Spits vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 243 artikelen van Spits.

Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 10:06 uur.


Marihuana uit de hemel sloopt hondenhok ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 15:38 uur.


Video: Man schrikt van hond en verongelukt ...

Geplaatst op 24-09-2015 om 14:40 uur.


Piloot maakt dure omweg om hond te redden ...

Geplaatst op 17-09-2015 om 10:20 uur.


1   2   3   4   5       Volgende