afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Australische douane wil hondjes Johnny Depp dood"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Australische douane wil hondjes Johnny Depp dood

Bron: Spits. Geplaatst op 14-05-2015 om 13:36 uur.

Tot groot ongenoegen van de Australische autoriteiten heeft Johnny Depp zijn honden Pistol en Boo het land binnen weten te smokkelen. De douane dreigt nu de honden af te maken als de acteur ze niet binnen 50 uur terug naar de VS brengt. "Hij heeft twee honden ons land binnengebracht zonder daarvoor de juiste papieren te hebben geregeld", meldt Minister van Landbouw Barnaby Joyce in een statement aan de Australische pers. "We zijn erachter gekomen dat hij ze binnensmokkelde omdat we hem bij een een hondensalon naar binnen zagen gaan. Hij moet zijn honden óf mee terug naar Californië nemen óf we laten ze inslapen", zo dreigt de minister. Johnny Depp vliegt de laatste tijd regelmatig op en neer naar Australië waar hij weer in de rol kruipt van Jack Sparrow voor een nieuwe Pirates Of The Caribbean-film. Joyce legde uit dat de regels streng zijn om ziekten zoals rabiës buiten de deur te houden. "Er is een procedure voor. Deze geldt ook voor acteurs." Inmiddels is de villa in Gold Coast waar Depp verblijft omringd met journalisten om te kijken hoe het de honden vergaat, zo meldt ABC-verslaggever Tom Forbes op zijn Twitter. Vlak nadat het nieuws bekend werd, zetten fans van Depp een petitie op die de minister verzoekt de honden niet koelbloedig af te maken. De petitie is inmiddels al bijna 2000 keer ondertekend

Bekijk het volledige artikel op Spits



GERELATEERD NIEUWS

Johnny Depp kan tien jaar de bak in om hondjes

Hondjes Johnny Depp met privévliegtuig uit Australië gered

Johnny Depp ontkent smokkelen hondjes



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Spits":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Spits. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Spits vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 243 artikelen van Spits.

Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 10:06 uur.


Marihuana uit de hemel sloopt hondenhok ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 15:38 uur.


Video: Man schrikt van hond en verongelukt ...

Geplaatst op 24-09-2015 om 14:40 uur.


Piloot maakt dure omweg om hond te redden ...

Geplaatst op 17-09-2015 om 10:20 uur.


1   2   3   4   5       Volgende