afbeelding labrador in menu rechts

Artikel: "Jochie krijgt antwoord op brief aan overleden hond"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Jochie krijgt antwoord op brief aan overleden hond

Bron: Spits. Geplaatst op 13-06-2015 om 16:36 uur.

De 3-jarige Luke Westbrook heeft deze week wel heel bijzondere post gekregen. Het Amerikaanse jochie kreeg namelijk antwoord op een brief die hij stuurde naar zijn overleden hond, zo meldt The Blaze. De familie Westbrook moest enkele weken geleden na 13 jaar afscheid nemen van hun trouwe beagle Moe. Omdat hun zoontje nog te jong was om te beseffen dat de viervoeter echt niet meer leefde, besloot moeder Mary elke avond samen een brief naar hun oude hond te schrijven. De envelop werd vervolgens steevast geadresseerd met 'Aan Moe Westbrook, Hondenhemel, Wolk 1'. Post "Omdat je een driejarig kind niet voor de gek kan houden, brachten we de brieven zelfs helemaal naar onze brievenbus", aldus Mary. Wanneer Luke dan eenmaal op bed lag, viste ze de brief dan ook weer uit de bus. Tot ze dat één avond vergat. "Ik dacht dat ze de brief bij de post zouden weggooien of zelfs dat de mensen daar ons zouden uitlachen", aldus de moeder. Dat bleek echter allerminst het geval. Sterker nog: de volgende ochtend lag er ineens een envelop voor Luke in de bus. 'Van Moe' stond erop. "Ik ben in de hondenhemel. Ik speel de hele dag en ik ben gelukkig. Bedankt dat je mijn vriend wilde zijn. 'I 'wuv' you Luke'", stond er te lezen op briefpapier van de Amerikaanse post. twitter: 609457748313378816 Afzender Met dank aan een lokale krant kon de afzender van de brief worden opgespoord. Het zou om een 25-jarige werknemer van het postbedrijf gaan met de naam Zina Owens. "Ik moest gewoon antwoorden", aldus de medewerkster. De onschuldige brief had naar verluidt haar hele dag goedgemaakt en "dus wilde ik zijn dag goedmaken. Het draait gewoon om liefde. Heel eenvoudig."

Bekijk het volledige artikel op Spits



GERELATEERD NIEUWS

Jochie schrijft overleden hond en krijgt antwoord

Hond krijgt definitief thuis in ziekenhuis

Miley Cyrus neemt tattoo van overleden hond Floyd



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Spits":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Spits. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Spits vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 243 artikelen van Spits.

Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 10:06 uur.


Marihuana uit de hemel sloopt hondenhok ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 15:38 uur.


Video: Man schrikt van hond en verongelukt ...

Geplaatst op 24-09-2015 om 14:40 uur.


Piloot maakt dure omweg om hond te redden ...

Geplaatst op 17-09-2015 om 10:20 uur.


1   2   3   4   5       Volgende