afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Auto met hond teruggevonden na diefstal"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Auto met hond teruggevonden na diefstal

Bron: Metro. Geplaatst op 02-08-2015 om 19:54 uur.

Een man uit Haarlem heeft zich zondagmiddag behoorlijk zorgen gemaakt nadat zijn auto met daarin zijn hond werd gestolen. Gelukkig kreeg hij het verlossende bericht dat zijn Citroën met daarin de achtjarige labrador Sierra is teruggevonden. Drie jongeren reden met de auto weg toen de eigenaar bezig was om boodschappen in te laden en om zijn ernstig zieke vriendin te helpen met instappen. De hond namen ze mee. Lees ook: Brandweermannen redden hond uit benarde situatie Diverse agenten startten na de melding van de diefstal een zoektocht naar de auto en vonden hem uiteindelijk iets voor 18.00 uur terug. De hond was enigszins oververhit en is daarom naar de dierenarts gebracht. Volgens een woordvoerster van de politie gaat het goed met het dier, dat met zijn baasje is herenigd. ¬† UPDATE: HOND EN AUTO TERECHTDe auto is aangetroffen in Molenwijk. De hond is op dit moment met spoed onder behandeling... Posted by Politie Haarlem on¬†zondag 2 augustus 2015 De daders hebben de auto achtergelaten. De politie is een zoektocht naar het drietal begonnen.

Bekijk het volledige artikel op MetroGERELATEERD NIEUWS

Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in

Hond bevrijd uit snikhete auto bij Beverwijkse Bazaar

Hond op snelweg bij Woerden uit auto gesprongenSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende