afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Vechtpartij om opgesloten hond in auto"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Vechtpartij om opgesloten hond in auto

Bron: Metro. Geplaatst op 08-08-2015 om 18:20 uur.

De gemoederen over opgesloten dieren en kinderen in auto´s blijft maar steeds hoger oplopen. Na meerdere incidenten blijken er nog steeds mensen te zijn die de waarschuwing niet hebben begrepen. In Het Drenthse Annen brak een vechtpartij uit tussen twee vrouwen, omdat één vrouw haar hond in de auto had achtergelaten.  Politie De andere vrouw zag de hond in een verlaten auto zitten, vol in de zon. Ze schroomde dan ook niet en belde meteen de politie, meldt NOS. Agenten hadden de eigenares van de hond al snel opgespoort, en verzochten haar de hond uit de auto te laten. Lees ook: Zanger Rob Zorn bevrijdt honden uit snikhete auto's Verhoor Bij terugkomst bij de auto zag de eigenares de vrouw staan die de politie had gebeld. Na een confrontratie kwam het tot een handgemeen, waarbij de eigenares van de hond de andere vrouw meerdere malen op¨haar borst heeft geslagen. De eigenares is door de politie in de boeien geslagen en meegenomen naar het bureau voor een verhoor. De politie meldt dat het met de hond op dit moment goed gaat.  twitter: 629971857790369792  

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Hond bevrijd die dagenlang opgesloten zat in auto

Hond week in auto: 250 euro boete

Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende