afbeelding labrador in menu rechts

Artikel: "Veel stonede honden in Amsterdam door junkiedrollen"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Veel stonede honden in Amsterdam door junkiedrollen

Bron: Metro. Geplaatst op 24-08-2015 om 19:05 uur.

In Amsterdam hebben dierenartsen steeds vaker te maken met honden die onder invloed lijken te zijn. Ieder jaar komen er weer tientallen meldingen van stonede honden. Junkies in de stad poepen namelijk op straat en de honden eten dit vervolgens weer op, met alle resultaten van dien, zo schrijft het Parool. Antidotum Baasjes schrikken vaak van de verschijnselen die hun hond plotseling heeft. Volgens Sebastiaan Peters van Dierenkliniek Westerpark denken mensen vaak dat hun hond plotseling een hartaanval of een beroerte krijgt. De dierenarts herkent deze symptomen echter meteen. Meestal krijgen ze meteen een antidotum tegen methadon of heroïne. „Dan zijn ze er snel overheen", zo zegt Peters tegen de krant. Vuilnisbakken Volgens Peters wordt er elke twee tot vier weken wel een drogeerde hond binnen gebracht. Ook in de buurt van een andere methadonkliniek krijgt de dierenkliniek per jaar tientallen meldingen binnen. Assistent Wyanda Roest kijkt hier niet meer van op.  „Het zijn vaak dezelfde honden. Tja, sommige honden zijn gewoon vuilnisbakken. Ze zijn dan zo stoned als een garnaal. Ze zwalken, kijken vreemd uit hun ogen." Lees ook: Drone filmt zonnebloemdoolhof in Amsterdam Trippen Wildpoepen is in de hoofdstad uiteraard verboden. Toch wordt er vaak op de straten gepoept. Ondanks de vele plaatsingen van wc's in de stad. Of de honden erg lijden onder de drugs kan Peters niet zeggen. Volgens hem kan het voorkomen dat de dieren licht gaan trippen, maar vaker gaan we gewoonweg out door de hoeveelheid drugs. 

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Trippende honden zwalken door Amsterdam door junkenpoep

Almere - Twee honden dood door Franse hartworm

Showbizz | Hondje Kötter aangevallen door grote honden



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende