afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Heldhaftige hond redt leven van klein meisje"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Heldhaftige hond redt leven van klein meisje

Bron: Metro. Geplaatst op 26-09-2015 om 21:50 uur.

In de Amerikaanse staat Oklahoma heeft een straathond met de naam 'Angel' zijn naam eer aan gedaan. De border collie heeft het leven van een meisje gered door voor een vrachtwagen te springen, zo meldt KOCO News.  Heldendaad Het dappere beest hing rond bij een groepje spelende kinderen. Plotsklaps rende een van de kinderen de straat op, terwijl er een vrachtwagen aankwam. Het meisje zag de vrachtwagen niet, daarom kwam Angel in actie. De hond sprong voor de vrachtwagen, zodat het meisje niet geraakt zou worden. Het dier werd wel geraakt en raakte gewond aan zijn been. Lees ook: Man (80) neemt verwaarloosde hondjes mee in treintje Angel werd direct naar een dierenartspraktijk in Oklahoma City gebracht, waar hij al snel het lievelingetje van de medewerkers werd. De hond staat nog een operatie te wachten, maar zal daarna worden geadopteerd door een gezin dat al met smart op hem wacht.    

Bekijk het volledige artikel op MetroGERELATEERD NIEUWS

Hond redt leven peuter die met gezicht in water ligt

Man redt leven hond via mond-op-mondbeademing

Heldhaftige hond springt voor vrachtwagen om meisje te reddenSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende