afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Zwerfhonden geportretteerd als model vinden thuis"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Zwerfhonden geportretteerd als model vinden thuis

Bron: Metro. Geplaatst op 27-09-2015 om 18:38 uur.

Een Poolse organisatie die zich inzet voor zwerfhonden heeft het eens over een andere boeg gegooid. Geen foto's van zielige honden in een hoekje die een thuis nodig hebben, maar zwerfhonden geportretteerd als een covermodel. Geïnspireerd door covers van tijdschriften als Elle, Vogue en Harper's en Harper's Bazaar hebben de leden van Po Psu Ta Moda, zoals de organisatie heet, de honden een glamoureuze look gegeven. En met succes. Lees ook: Zwerfhond neemt zorg weeskitten op zich  De meeste van de geportretteerde honden heeft binnen een maand een thuis gevonden. "Dit is hoopgevend, hier gaan we mee door. We hopen andere organisaties te inspireren ook creatief te zijn", schrijft de organisatie op de Facebookpagina. Bekijk hierboven de fotoserie.

Bekijk het volledige artikel op MetroGERELATEERD NIEUWS

Rhenense honden vinden na tien jaar een thuis

Hond krijgt definitief thuis in ziekenhuis

Algemeen | (Video) Cuba geeft zwerfhonden naam en identiteitsbewijsSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende