afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Korpschef Gerard Bouman op werkbezoek bij KNGF Geleidehonden"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Korpschef Gerard Bouman op werkbezoek bij KNGF Geleidehonden

Bron: ANP Pers support. Geplaatst op 05-07-2015 om 10:56 uur.

Korpschef Gerard Bouman van de Nationale Politie bracht vandaag een werkbezoek aan KNGF Geleidehonden. Sinds 2014 werkt de Nationale Zorghonden Autoriteit samen met de politie om (oud-)politiemedewerkers met een posttraumatische stressstoornis (PTSS) te ondersteunen met een speciaal opgeleide buddyhond. Inmiddels zijn al 10 politieagenten geholpen met een buddyhond. Naast KNGF-directeur Ellen Greve en een oud-politieman met buddyhond, maakte Bouman vandaag kennis met de trainers en de enthousiaste honden die voor deze taak worden voorbereid.

Oog voor welzijn
'Ik weet wat er speelt en wil goed voor mijn mensen zorgen', sprak Bouman onlangs. Nu de eerste KNGF-buddyhonden bij politieagenten zijn afgeleverd, is het tijd om nader kennis te maken op het terrein van KNGF Geleidehonden. 'We hebben oog voor het welzijn van onze medewerkers en oud-medewerkers. Het is goed hier te ervaren wat deze honden kunnen betekenen voor collega's met PTSS', aldus Bouman. Ook de directeur van KNGF Geleidehonden, Ellen Greve, is blij met het bezoek van de politie: 'Het is goed dat PTSS bespreekbaar is en aandacht krijgt bij de Nationale Politie. De ervaringen van politiemensen in hun beroep k

Bekijk het volledige artikel op ANP Pers support



GERELATEERD NIEUWS

Defensieminister ontmoet buddyhond bij werkbezoek KNGF Geleidehonden

KNGF Geleidehonden doet beroep op gemeenten voor handhaving vuurwerk

KNGF Geleidehonden: handhaaf aangescherpte vuurwerkregels



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "ANP Pers support":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van ANP Pers support. Een overzicht van alle nieuws artikelen van ANP Pers support vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 50 artikelen van ANP Pers support.

Rashondengids biedt handvat voor puppy kopers ...

Geplaatst op 01-10-2015 om 11:16 uur.


Superhond Sako Kidsweek Dier van het Jaar 2015 ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:38 uur.


Huskysledehonden voor 1 dag taxidienst in Amsterdam-Noord ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 17:12 uur.


Nederlands kampioenschap honden gehoorzaamheid ...

Geplaatst op 02-09-2015 om 13:52 uur.


1   2   3   4   5       Volgende